Kupić płatki róż poddane liofilizacji, czy zakonserwowane?

Które płatki róż najbardziej Państwu odpowiadają?
Dostajemy wiele pytań na temat różnicy między poddanymi liofilizacji a zakonserwowanymi płatkami róż. W tabeli poniżej zobaczą Państwo od razu najważniejsze różnice. Dzięki temu mogą Państwo szybko wybrać produkt, który Państwu odpowiada. Prosimy skorzystać z naszego “Gratisowego serwisu pakietów próbnych", aby obejrzeć / dotknąć poddane liofilizacji lub zakonserwowane płatki róż i przekonać się, czym one właściwie są.

Pytanie: Poddane liofilizacji: Zakonserwowane:
Biodegradowalne? Tak Tak
Czy płatki są delikatne w dotyku? Tak Tak
Czy płatki są łamliwe?  Tak Nie
Czy produkt farbuje? Nie Tak
Czy płatki mają trwały kolor? Tak Tak
Czy płatki są długo przechowywalne? Tak Tak
Przechowywać w lodówce/zamrażarce? Nie Nie
Czy mogą być użyte jako konfetti? Tak Tak

Jaka jest różnica między poddanymi liofilizacji a zakonserwowanymi płatkami róż?
Poddane liofilizacji płatki róż są biodegradowalne, są lekkie, mają naturalny kolor i są lekko łamliwe. Poza tym nie farbują. Takie płatki zachowują kolor około 3 do 5 tygodni, jeśli będą przechowane w ciemnym i suchym miejscu. Po tym okresie płatki róż mogą nieco zmienić kolor.

Zakonserwowane płatki róż są również biologicznie rozkładalne, ale są delikatne w dotyku i nie łamią się. Płatki te są sztucznie barwione. Dlatego płatki róż w ciemnym kolorze mogą farbować. Przechowywane w ciemnym i suchym miejscu zachowają trwałość nawet od 1 do 3 lat. Po tym okresie mogą one nieco zmienić kolor.

Dostarczamy wyłącznie prawdziwe płatki róż. Wszystkie nasze produkty mogą Państwo zwyczajnie przechowywać w temperaturze pokojowej. Przechowywanie w lodówce lub zamrażarce nie jest konieczne.

Tu można obejrzeć wszystkie poddane liofilizacji płatki róż >
Tu można obejrzeć wszystkie zakonserwowane płatki róż >